25119292
Indkøbskurv:0 Enheder DKK 0,00
OM KLINIKKEN

Klinik for Krop og Sind startede som Butik Velvære i juni 2012. På daværende tidspunkt var klinikken en fritidsbeskæftigelse i et lille behandlingslokale for enden af en privat bolig og med salg af nogle ganske få produkter.

I September 2013 slog Klinik for Krop og Sind, som den ser ud idag, dørene op med nyere og større lokaler, egen indgang og skønne faciliteter. Hertil skal også nævnes et stadigt stigende antal lækre kvalitetsprodukter på hylderne!

Klinikken findes i det skønne Musikkvarter i Frederikshavn og har indgang fra Weyses Allé. Du vil finde skiltning, så du let finder vej.

Nøgleordene for klinikken er høj faglig stolthed, gode materialer og nærvær i enhver behandling!!! Dette betyder også at du vil opleve en klinik med en rolig, jordbunden og unik atmosfære med forskellige eksklusive og luxuriøse behandlinger, som tilpasses den enkelte kundes behov.

I September 2015 har klinikken udvidet med en webshop med de produkter, som findes i klinikken. Dette tiltag er affødt for at gøre tilværelsen lettere for dig som kunde, da alle skal have mulighed for at forkæle sig selv eller en, man holder af med lækre produkter.

I August 2018 startede Louise på Kandidat uddannelsen i Folkesundhedsvidenskab på AAU. Dette gør, at der vil være begrænsede åbningstider, dog med fortrinsret for dem der har et gavekort eller 5-turs kort som de skal have brugt. Pr 1/1-19 vil der ikke længere udføres fysioterapi i klinikken.

Du finder klinikken på Niels W Gades Vej 1 i Frederikshavn