25119292
Indkøbskurv:0 Enheder DKK 0,00
HANDELSBETINGELSER VED ONLINE KØB

Generelle oplysninger

Klinik for Krop og Sind
Etableret 2012
CVR. nr. 34512345
Niels W Gades Vej 1, 9900 Frederikshavn
e-mail: klinikforkropogsind@gmail.com
Telefon 25119292

Betaling

På Klinik for Krop og Sind kan der betales med Dankort, Visa, Mastercard med videre via den sikre betalingsløsning PayPal og med MobilePay. Klinik for Krop og Sind tillægger ikke gebyr på betalingskort.

Levering

Vi tilstræber at levere bestilte varer hurtigst muligt. Normal leveringstid forventes at være indenfor 1-3 hverdage. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet.

Der tages forbehold for forsinkelser i forbindelse med højtider og ferier.
Information om afvigelser i leveringstid eller udsolgte varer vil blive tilsendt via e-mail.

Leveringsomkostninger

Leveringsomkostningerne er 49 kr til nærmeste pakkeshop eller 69 kr ved hjemmelevering.

Der sendes med GLS og DAO - hvorfor du kan modtage et tracking nummer, hvis du ønkser det.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler produkter online hos Klinik for Krop og Sind.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til info@klinik-for-krop-og-sind.dk eller ringe på 25119292. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til klinikken uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen er IKKE omfattet fortrydelsesretten. Eksempelvis cremer, renseprodukter, tonic, kosmetik mv. Udtrykket ”forsegling” omfatter også særlig emballage, som beskytter varen og tjener som sikkerhed for, at varen ikke har været åbnet. Du mister dermed din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Gavekort er heller ikke omfattet fortrydelsesretten.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt for dine varer, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Din betaling refunderes uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor klinikken har modtaget den returnerede vare. Jeg gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Klinik for Krop og Sind
Niels W Gades Vej 1
9900 Frederikshavn

Hvad skal jeg sende med tilbage? 

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Pakker modtages ikke sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på Klinik-for-krop-og-sind.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Klinik for Krop og Sind
Niels W Gades Vej 1
9900 Frederikshavn

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er så detaljeret som muligt samt dit navn og din adresse, så varen kan tilbagesendes.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Persondatapolitik 

For at du kan indgå aftale med klinikken, er der brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Klinik for Krop og Sind og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ejeren af Klinik for Krop og Sind har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orientereret om status på din ordre. Klinik for Krop og Sind bruger Trustpilot til indsamling af anmeldelser af købsoplevelsen. Nogle dage efter din ordre er gennemført, sendes du en forespørgsel om at anmelde din købsoplevelse.

Som registreret hos Klinik for Krop og Sind har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Klinik for Krop og Sind via e-mail info@klinik-for-krop-og-sind.dk

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Klinik for Krop og Sind tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.